За избора на костюм

Изборът на добър костюм може да бъде най-важният фактор, когато става дума за цялостното изграждане на мъжкия гардероб. Костюмът е важна част от облеклото на всеки мъж в съвременния свят и ние, в модна къща Paruchev знаем това! И въпреки, че основите на официалното облекло не са се променили драстично през последните няколко стотин години, то тенденциите в цветовете, материите и аксесоарите ежегодно претърпяват трансформации.
Избирайки подходящия за Вас мъжки костюм е добре да се запознаете с различните видове, които се предлагат на пазара. Класическите мъжки костюми са запазена марка на бизнесмени, политици, ръководители на малки предприятия и членовете на научните институции. Модната индустрия е образувала три основни тенденции в класическите мъжки костюми: английски, италиански и американски костюми. Всеки от тях включва спецификата на националната култура.

Английски костюм – той е универсален вариант, тъй като е подходящ за почти всички мъже, независимо от височината и телосложението. Английският костюм следва естествените линии на мъжката фигура.

Италиански костюм – с него успешно можете да скриете недостатъците на мъжката фигура. Този комплект изглежда страхотно, дори при пълни хора.

Американски костюм – За мъжете с квадратна или пълна фигура най- подходящ е този тип костюм. Той осигурява комфорт и свобода на движенията.

Известно е, че мъжкият костюм винаги трябва да съответства на ситуацията и събитието. Наличието на подходящи костюми в гардероба Ви, ще Ви гарантира, че винаги и във всяка ситуация ще изглеждате перфектно. Ние, в модна къща Paruchev можем да Ви помогнем в избора на най- подходящия за Вас костюм. Ако избирате костюм за конкретно събитие е добре да се съобразите с изискванията и дрес кода на мероприятието.

Предназначението на мъжкият костюм е да придаде на човек строен и елегантен външен вид. Той трябва напълно да съответства на формата и характера на собственика, подчертавайки неговите силни страни и скривайки недостатъците на фигурата. Преди за закупите избрания от Вас мъжки костюм, се консултирайте с нашите специалисти кой модел, цвят и материя ще Ви подхождат най- добре. В случай, че имате своя нестандартна идея, не се колебайте да я споделите с нас – в модна къща Paruchev се предлага и услугата „Ушиване по поръчка“. Тя ви предоставя уникалната възможност да се сдобиете с елегантен, висококачествен костюм, изработен специално за Вас!

Благодарение на богатия избор, днес, всеки може да избере костюм, който ще е едновременно стилен и ще отговаря на собствения облик на притежателя му. Нашата цел в модна къща Paruchev е да отговорим на очакванията и да задоволим и най- взискателния клиент!

Top! .
Social Links:
GOOGLEPLUS
RSS
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE