За нас

Untitled 1За насParuchev е най- голямата търговска марка  у нас за производство на мъжко дизайнерско облекло и конфекция. За своята почти 20 – годишна история,  марката се е доказала като лидер в мъжката мода, както на българския, така и на световния пазар.

Своята продукция фирмата реализира у нас, чрез фирмени магазини в по-големите градове на страната и чрез мрежа от търговци на едро. Поради високия интерес от страна на клиентите, Paruchev вече се радва и на два нови, фирмени магазина в Пловдив- на адрес ул. Хр.Г. Данов 7 и Хр Г. Данов 25.

Модна къща Paruchev е позната и в Европа –  вече години успешно задоволява най- високите изисквания на клиентите си в  Словакия, Чехия, Франция и Германия.

Главен дизайнер и собственик на модна къща “ Paruchev” е Атанас Парушев. Той е роден на 22.10.1967 г. в град Горна Оряховица. През 1993 г. завършва Великотърновския университет със специалност скулптура. Неговата основна цел е създаване качествени костюми, които биха задоволили и най- взискателните клиенти.

Дизайнерът Атанас Парушев има повече от 50 участия в български модни дефилета и седем самостоятелни ревюта в Националния дворец на културата в София. Номиниран е от Българската академия за мода за “Модна къща на годината” – 1998 г., за “Индивидуален принос в българската мода” – 1999 г. , 2000 г.,  2001 г. и 2002г. Награда на “Форум Българска мода” – “Дизайнер на България за 2001г.”. Награда на “Модна фиеста – Албена” -  2003г. за най-проспериращ дизайнер – “Златната русалка”. Награда “ЕЙРЕНЕ” – за цялостно творчество от Националната камара за мода за 2003г. Номинация от Академията за мода за “Модна къща на годината” за 2004г. и 2005г. и е носител на наградата “Златна игла” за 2005г. за мъжка мода от Академията за мода. През 1999 г. Paruchev се представя на Световното изложение за мъжка мода “Herren Mode Woche” в град Кьолн – Германия.

Понастоящем,   фирмата произвежда мъжки и дамски спортни сака, спортни панталони, поли, якета, спортни ризи, официални костюми и връхно облекло, официални панталони и ризи с търговските марки  “Paruchev”, “Paruchev VIP”, “City boy”, “Concurrent” за мъжко облекло и “Еlinor” за дамско облекло. Фирмата разработва и реализира и своя сватбена колекция. Paruchev  предлага и изработка на офис облекла, както и униформено работно облекло за хотели, ресторанти и други учреждения .

Особено внимание се отделя и на изпълнението на услугата “Ушиване по поръчка” за отделни клиенти, като фирмата си позволява лукса да работи с всеки клиент поотделно.

115 работници и служители влагат своята енергия и труд, за да осигурят на клиентите оптимален комфорт и стил с облеклата на модна къща Paruchev. Фирмата е снабдена с модерно, високотехнологично оборудване, което гарантира перфектно качество на изработваното облекло. Експертите на Paruchev работят за реализирането на качествени продукти, съответстващи на изискванията на всеки един клиент.

Модна къща Paruchev разполага с дизайнерско студио, със собствени модни и идейни разработки, уникален стил и почерк, гъвкавост и бърз рефлекс при промените в модните тенденции и търсенето на пазара. Една от основните задачи на дизайнерско студио Paruchev  е не само да отговаря, но и да създава нови потребности на потребителите!

2 от магазините на модна къща Paruchev можете да откриете в град Пловдив на адреси:

ул. Хр.Г. Данов 7 и ул. Хр Г. Данов 25

Top! .
Social Links:
GOOGLEPLUS
RSS
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE