Официални костюми

DSC05040 300x225Официални костюмиВсеки мъж трябва да има в гардероба си поне един костюм за специални случаи.Ако сте изправени пред проблема как да изберете, и от къде да закупите официален костюм за важно събитие, магазини Paruchev в град Пловдив са точното място. При нас ще намерите широка гама от официални костюми за всякакви случаи, разнообразни модели, цветове и материи.
Без значение какви са тенденциите в съвременната мода, костюмите и смокингите са все още приложими и продължават да бъдат основно облекло в мъжкия дрес код за официални събития и празненства . За да посетите различни церемонии, приеми и корпоративни срещи, задължително трябва да имате в гардероба си поне един официален костюм или смокинг, за да изглеждате подходящо за случая и да не нарушавате дрес кода. Подходящо облекло за всяко важно събитие можете да отриете във фирмените магазини на модна къща Paruchev.

Да изберете най- подходящия официален костюм за Вас е важна задача, за която можете да се обърнете към помощта на професионалисти. Ние, в модна къща Paruchev ще ви консултираме и ще ви помогнем да направите най- добрия избор на официален костюм или смокинг. В нашите магазини се предлага широка гама от официални облекла за мъже, включително класически смокинги и сватбени костюми, съобразени с последните модни тенденции.
Ако искате да имате в гардероба си поне един официален костюм за специални събития, най-добре е да закупите класически вариант. Класическият мъжки модел почти не се е променил през последните десетилетия. Внимателно изберете цвета – съобразете го с цвета на кожата, косата и очите си. За универсални цветове в мъжките официални костюми се смятат тъмно сивото и тъмно синьото. Изборът на облекло с тези цветове значително ще улесни и изборът Ви на подходяща риза към сета.

Има няколко основни правила, които е добре да спазвате при избора на официален костюм. На първо място се доверете на модните консултанти в избрания от Вас магазин. Освен, че ще ви препоръчат най- подходящото за вас облекло, те могат да ви бъдат полезни и с идеи какви допълнителни принадлежности, обувки и чорапи да изберете. Съобразете изборът на официален костюм с повода и дрес кода на събитието. Внимателно преценете размера на костюма – прекалено широк, тесен или къс официален костюм биха имали катастрофален ефект върху цялостния Ви имидж. Не на последно място внимателно подберете аксесоарите, като отново се съобразите с повода и изискванията на събитието. В избора на подходящи допълнения към официалния костюм могат да Ви помогнат професионалните консултанти на модна къща Paruchev.

Top! .
Social Links:
GOOGLEPLUS
RSS
FACEBOOK
TWITTER
YOUTUBE